Aurinkopaneelit omakotitaloon

Kuinka valita oikeat aurinkopaneelit omakotitaloon?

Harkitsetko aurinkopaneelien asentamista omakotitaloon? Se on viisas toimenpide, jonka avulla saat useita etuja: pienemmät sähkölaskut, pienempi hiilijalanjälki ja mahdollisesti myös asunnon hinta nousee. Halvimmillaan paneelit saa katolle tuottamaan 5600 eurolla. Alkukustannusten jälkeen paneeli järjestelmä on lähes huoltovapaa. Opi valitsemaan oikeat aurinkopaneelit omakotitaloon ja saamaan järjestelmästä kaikki irti.

Paneelipaketti omakotitaloon sisältää

  • Valmiin avaimet käteen ratkaisun asennettuna.
  • Premium tason järjestelmän.
  • Tuotannon seurannan.
  • Kokonaisratkaisun yhdestä paikasta.
  • Rahoituksen jossa on 1- 6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Tämän jälkeen paketin voi maksaa kerralla tai haluamissaan erissä.
  • Käyttöönottokoulutuksen.
Pyydä tarjous

Yhteistyössä

 

Selvitä talosi energian kulutus

Ennen kuin aloitat aurinkopaneelien ostamisen omakotitaloon tai mökille, on tärkeää ymmärtää kotisi energiankulutus. Kuinka paljon kotitaloutesi kuluttaa sähköä kuukaudessa? Mitkä laitteet kuluttavat eniten energiaa? Näihin kysymyksiin vastaaminen auttaa sinua löytämään täydellisen järjestelmän tarpeisiisi. Haluat ehkä työskennellä hyvämaineisen asentajan kanssa varmistaaksesi, että aurinkopaneelisi on mitoitettu ja sijoitettu oikein. Yleensä järjestelmän teho kattaa noin 25-50% vuotuisesta kulutuksesta.

Tutustu eri tyyppisiin paneeleihin ja inverttereihin

Ennen kuin teet päätöksen, on tärkeää tutkia  ja ymmärtää erityyppiset aurinkopaneelit. Yleisimmin käytetty tyyppi oli monikiteinen paneeli joka on pitkäikäinen, tarpeeksi tehokas asuinkäyttöön. Yksikiteiset aurinkosähköpaneelit tarjoavat parhaan suorituskyvyn, mutta ovat kalliimpia kuin muut mallit. Varhaisimmat mallit näistä olivat P-tyypin half-cut paneeleja. Uusimmat mallin ovat taas N-Tyypin paneeleja jotka takuun aikana(30vuotta) tuottavat noin 20 % enemmän kuin P-tyyppi. Tämä on huima eri jos ajattelee että pienellä satsauksella alussa saa viidenneksen enemmän tuottoa. Päättääksesi, mikä aurinkopaneeli sopii parhaiten kotiisi, harkitse sellaisia ​​tekijöitä kuin tehokkuusluokitus, koko, haluttu teho ja hinta.

Invertteri omakotitaloon

Inverttereitä pidetään yleensä heikoimpana lenkkinä paneeli järjestelmissä. Kun mietit aurinkopaneelien asentamista olisi hyvä selvittää invertterien takuut. Aurinkomaailmassa eri invertterien takuut vaihtelee 7-10 vuoden välillä. Mikäli mietit myös akkujen lisäämistä myöhemmin olisi invertterissä hyvä olla akkuvaraus. hyötysuhteet meiltä ostetuissa invertteri malleissa on yli 98%

Aurinkomaailmassa tukenasi on asiantunteva asiakaspalvelu numerossa 0103915832 Olemme listanneet alas joitain esimerkki paketteja. Mikäli näistä ei löydy sopivaa voit siirtyä kaupan puolelle tästä, missä on laajempi valikoima.

Ymmärrä budjettisi ja rahoitusvaihtoehtosi.

Aurinkopaneelien asentaminen omakotitaloon on iso investointi, ja sinun kannattaa ymmärtää käytettävissäsi olevat rahoitusvaihtoehdot myös. Tarkista budjettisi huolellisesti ja päätä, kuinka paljon sinun on järkevää kuluttaa aurinkopaneeleihin. Aurinkomaailmasta saa helposti myös rahoituksen johon sisältyy aina 1-6 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksuaika lähtee juoksemaan vasta hyväksytyn asennuksen jälkeen. Esimerkiksi jos saat 3 kuukautta kulutonta ja korotonta maksuaikaa ja paneelisi asennetaan maaliskuussa tulee ensimmäisen lasku sinulle vasta kesäkuussa jonka voit maksaa kerralla pois tai maksaa normaaleissa lyhennyserissä.

Muista hyödyntää kotitalousvähennys!

Aurinkomaailmasta tilatuista paketeista saa vähentää aina työn osuuden kotitalous vähennyksessä. Tämän osuus näkyy yleensä jo tarjouksessa. Kotitalousvähennyksen käyttö nopeuttaa takaisinmaksu aikaa huomattavasti.

Aurinkomaailma kokemuksia

Mitkä Aurinkopaneelit omakotitaloon ja mihin ne asennetaan?

Kun mietitään aurinkopaneelien asentamista, tehokkuus on avainasemassa. Mihin päätät sijoittaa paneelit, on suuri ero siinä, kuinka paljon energiaa ne voivat tuottaa ja käyttää. On hyvä selvittää katon lappeittesi ilman suunnat,  ennen kuin päätät paneelillesi parhaan sijainnin. Jos mahdollista, asenna paneelisi etelään päin olevalle katolle, jotta ne saavat enemmän suoraa auringonvaloa koko päivän. Saatat jopa haluta tutkia tapoja, joilla voit maksimoida niiden energiantuotannon. Mikäli haluat että auringon valoa tulee tasaisesti kokopäivän silloin kannattaa jakaa paneelit 2 ryhmään itä ja länsi lappeille. Aurinkopaneelilaskurilla voi selvittää paljonko järjestelmä tuottaisi sinulla. Siirry laskuriin klikkaamalla tästä.

Vertaa aurinkopaneelien huolto-, tehokkuus- ja takuutietoja.

Erilaiset aurinkopaneelit ovat eri tehoisia, mikä tarkoittaa, että jotkut pystyvät tuottamaan enemmän energiaa tunnissa kuin toiset. Kun valitset paneelia, etsi paneelia, jolla on poikkeuksellinen teho, sillä se auttaa varmistamaan, että sijoituksesi maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä. Ota huomioon tehokkuuden lisäksi huolto ja takuun kesto. Monet yritykset tarjoavat nyt tuotteilleen jopa 30 vuoden takuun, joten varmista, että saat hyvät kaupat investoidessasi uusiin aurinkopaneeleihin. Yleensä pitemmän takuun

Haluatko tarjouksen aurinkopaneeleista?

Tarjouspyyntö ei sido sinua. Vastaamme noin vuorokauden kuluessa.

Miten aurinkopaneelit tuottaa?

Aurinkoenergiajärjestelmällä saat tuotettua sähköä suoraan auringon säteilemästä energiasta. Sähköä voit käyttää mihin sähköä muutenkin käyttäisit – talon tai käyttöveden lämmitykseen, valaistukseen, kodinkoneiden käyttöön tai vaikkapa sähköauton lataamiseen. Aurinkopaneelit asennetaan yleensä omakotitalon katolle. Paneelit kytketään talon sähköverkkoon invertterin kautta, jolloin tuotettu sähkö on suoraan käytettävissä. Näin ostosähkön tarve pienenee. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat sähköä yli oman tarpeen, sen voi myydä. Tällä hetkellä ylijäämä sähköstä saa loistavia tuottoja. Ylijäämäsähköä varten tulee tehdä myyntisopimus sähkömyyntiyhtiön kanssa, joka ostaa ylituotetun sähkön. Me voimme auttaa sinua tekemään sopimuksen. Fiksusti suunniteltu ja asiantuntevasti asennettu aurinkoenergiaratkaisu on pitkäikäinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Oikein mitoitettuna aurinkopaneelien tuottama sähkö menee lähes kokonaan omaan käyttöön ja samalla ostosähkön määrä on mahdollisimman pieni. Itse käytettynä aurinkosähköjärjestelmän tuottamassa energiassa säästää  sähköenergian ja siirtomaksun kWh-hinnan.

Pitkä ja pimeä talvi ei ole ongelma

Vaikka Suomen talvi on pitkä ja pimeä, Suomessa aurinko säteilee vuoden aikana lähes yhtä paljon kuin Pohjois-Saksassa. Uuden ajan paneeleiden avulla kotitaloudet voivat hyödyntää tätä aurinkoenergiaa tuottaakseen itselleen halpaa ja ympäristöystävällisiä energiaa omakotitalossaan asentamalla aurinkopaneelit. Aurinkopaneelit sopivat erinomaisesti Suomeen, kesällä, jolloin ne tuottavat runsaasti energiaa varhaisesta aamusta iltamyöhään, menee myös huomattava osa myyntiin. Tämä helpottaa sitten tulevan talven sähkölaskua.