Aurinkopaneelit asennettuna alkaen 100 euroa kuukaudessa.

Varaa ilmainen konsultaatio niin saat:

  • Räätälöidyn suunnittelun
  • Hinnan sinun järjestelmälle
  • Arvion säästöistä

PLUS, kun tilaat saat aurinkomaailmasta, saat kotitalousvähennyksen ja laskun vasta asennuksen jälkeen

Pyydä tarjous

Aurinkopaneelien asennus – Tärkeät asiat, jotka sinun tulisi tietää

Aurinkopaneelien asennus on tällä hetkellä yksi suosituimmista tavoista vähentää sähkölaskuja ja samalla säästää ympäristöä. Aurinkopaneelit ovat tehokas tapa tuottaa puhtaita ja uusiutuvaa energiaa, ja ne tarjoavat lukuisia etuja, kuten alhaisemmat sähkölaskut ja pienemmän hiilijalanjäljen. Mutta mitä asioita sinun tulisi tietää ennen kuin päätät asentaa aurinkopaneeleja?

1 on tärkeää löytää luotettava aurinkopaneelien asennusyritys. Tee tutkimusta ja vertaa erilaisia tarjouksia löytääksesi yrityksen, jolla on hyvä maine ja joka tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja. Tarkista myös, että yrityksellä on asianmukaiset lisenssit ja vakuutukset.

2 aurinkopaneelien asennus vaatii huolellista suunnittelua ja asennusta. Ennen asennuksen aloittamista on tärkeää selvittää, mikä on oma sähkönkulutus, jotta voit valita sopivan kokoiset aurinkopaneelit ja tietää, kuinka monta paneelia tarvitset. On myös tärkeää selvittää, mitkä ovat paikalliset aurinkopaneelien asennusvaatimukset ja määräykset.

3 tarkista kiinteistösi aurinkopotentiaali. Vaikka aurinkopaneelit toimivat hyvin useimmissa ilmansuunnissa, on tärkeää varmistaa, että kotisi on tarpeeksi aurinkoinen saadaksesi mahdollisimman paljon hyötyä aurinkoenergiasta. Pihalla voi olla varjostavia puita tai pensaista jotka olisi hyvä kaataa ennen asennusta.

4 valitse asennuspaikkaa. Aurinkopaneelit voidaan asentaa katolle, maahan tai seinään, ja jokaisella vaihtoehdolla on omat edut ja haitat. Huomioi myös varjoalueet, jotka voivat vaikuttaa paneelien tehokkuuteen.

5 muista aurinkopaneelien huolto ja ylläpito. Vaikka aurinkopaneelit ovat yleensä huoltovapaita, on tärkeää varmistaa, että ne ovat puhtaita ja ehjiä. Pidä myös silmällä aurinkopaneelien tuottamaa energiaa, jotta voit havaita mahdolliset ongelmat ajoissa.

Kuinka olemme onnistuneet aurinkopaneelien asennuksessa?

Keräämme aina asiakaspalautetta suoraan asiakkailtamme suoraan googlen arvosteluihin. Näin pystymme nopeasti reagoimaan niin hyviin kuin huonoihin asiakas kokemuksiin.

Aurinkosahkojarjestelma 1

Kauanko aurinkopaneelien asennus

kestää?

Useimmat asennukset valmistuvat päivässä mutta jotkin suuremmat työt vievät hieman kauemmin. Voimme ilmoittaa sinulle, kun tiedämme tarvitsemasi järjestelmän koon.

Tilaamme ensin kaikki tavarat 1-7 päivää aikaisemmin kohteeseen niin saamme tehtyä järjestelmän yhtäjaksoisesti loppuun asti.

Aloita Aurinkomatka

Aurinkopaneelien asennusprosessi alkaa usein kattotarkastuksella, jotta voidaan varmistaa, että katto on sopiva paneelien asennukseen. Asennus sisältää invertterin asennuksen, joka muuntaa aurinkopaneeleiden tuottaman tasavirran vaihtovirraksi, jota kodin sähkölaitteet voivat käyttää.

Yleensä erikoistunut yritys palkataan aurinkopaneelien asentamiseksi. Vaikka aurinkopaneelien asennus voi olla aluksi kallista, se maksaa pitkällä aikavälillä takaisin alhaisempina sähkölaskuina. Lisäksi ylimääräinen energia, jonka aurinkopaneelit tuottavat, voidaan myydä takaisin verkkoon lisätulona. Voit käyttää Verkkosivustolla olevaa laskinta selvittääksesi takaisinmaksuajan tai sijoitetun pääoman tuoton.

Kaiken kaikkiaan aurinkopaneelien asennus on erinomainen tapa säästää rahaa ja samalla vähentää ympäristön kuormitusta. Aurinkopaneelit ovat pitkäikäisiä ja tehokkaita, mikä tekee niistä hyvän investoinnin tulevaisuuteen.

Milloin aurinkopaneelit voidaan asentaa?

Aurinkopaneelit voidaan asentaa mihin aikaan vuodesta tahansa. Talvella, jolloin sataa lunta, voidaan katto puhdistaa lumesta. Tiilikatolla ja huopakatolla emme suosittele talviasennusta.

Voinko asentaa aurinkopaneelit itse ?

On mahdollista asentaa aurinkopaneeleja itse, mutta aurinkopaneelin komponentit on kytkettävä yhteen S2-tason sähköasentajan toimesta. Aurinkopaneelin komponentit ovat isoja ja usein asennettaan katolle. Noudata äärimmäistä varovaisuutta ja käytä putoamissuojaa, kun työskentelet katolla. Ole erityisen varovainen nostaessasi materiaaleja katolle ja työskennellessäsi lähellä reunaa. Voit ostaa meiltä myös tarvike paketteja

Ohjeet

Jos päätät asentaa aurinkopaneelit itse, on suositeltavaa palkata aurinkoenergiaa konsultoiva asiantuntija. Konsultti voi auttaa sinua tekemään päätöksiä projektista ja auttaa valitsemaan oikeat tarvikkeet. Aurinkoenergia yrityksellä on heidän omat asiantuntijat jotka auttavat koko projektin ajan ja tämä kuuluu asennuspaketin hintaan.

Tarkista yhteensopivuus

Aloittaaksesi varmista, että kiinteistösi on valmis vastaanottamaan aurinkoenergia järjestelmä. Selvitä, onko kattosi tarpeeksi suuri tai onko sinulla tilaa paneelien asettamiseen maan tasalle. Saatat joutua poistamaan puita tai leikkaamaan oksia. Sähkökeskuksesi saattaa tarvita päivitystä. Tuleeko sinulle 1 vai 3 vaihe invertteri? Varmista, että kattosi on hyvässä kunnossa eikä se tarvitse lähiaikoina huoltoa tai vaihtoa?

Valitse koko

Kun tiedät, että kotisi on yhteensopiva, päätä, mitä haluat järjestelmäsi tarjoavan. Kuinka paljon haluat tuottaa itse sähköä? Yleensä järjestelmän koko valitaan 30-50% vuotuisesta energia tarpeesta

Alla esimerkkejät eri kokoisista järjestelmistä ja niiden hinnoista asennettuna. Voit klikata suoraan tuotteelle ja jättää tarjouspyynnön

Hanki luvat

Hae toimenpidelupa. Joissain paikoissa saattaa vaatia erillisen sähköluvan. Usein lupien odottaminen ja seuraavien tarkastusten aikataulutus ovat projektin aikaa vievin osa.

Hae avustuksia

Kotitalousvähennys hyödyttää aurinkoinvestointiasi parhaiten. On myös erilaisia energiatukia, joita voidaan hyödyntää, kustannusten kompensoimiseksi. Hae näitä tukia ennen työn aloittamista. Voit myös hakea lainaa projektin rahoittamiseksi.

Valmistelu

Koska aurinkopaneelien vaatimukset vaihtelevat suuresti tarpeiden ja sijainnin mukaan, aurinkopaneelikomponentit, jotka ovat ainutlaatuisia projektillesi, täytyy tilata jälleenmyyjältä. Tilaa kaikki tarvitsemasi kerralla, jos mahdollista, varmistaaksesi, että kaikki materiaalit ovat yhteensopivia keskenään. Aurinkopaneelien sijoitteluun on erityisen tärkeää kiinnittää huomiota, tässä auttaa asiantunteva aurinkosähköjärjestelmien toimittaja.

Asenna kiinnitysjärjestelmä

Mittaa ja merkitse järjestelmän asennuspaikka katon päälle tai maahan. Asenna metallinen kiinnitysjärjestelmä valmistajan ohjeiden mukaan. Tiivistä kaikki kattohuovan läpi kulkevat reiät kattotiivisteellä. Jokaiselle kattotyypille on oma uniikki kiinnitysjärjestelmä.

Asenna paneelit

Liitä aurinkopaneelit kiinnitysjärjestelmään käyttäen mukana tulevia kiinnityskiskoja, jotta ne pysyvät paikallaan. Sen jälkeen johdota jokainen paneeli viereisiin paneeleihin. Nosta 1 paneeli kerrallaan katolle. Muista maadoittaa paneelit.

Asenna invertteri

Aurinkokaapeli tuodaan katolta alas lähelle sähkökeskusta, johon asennetaan myös invertteri. Invertteri muuntaa aurinkopaneeleilta tulevan tasavirran (DC) vaihtovirraksi (AC).

Ilmoita verkkoyhtiölle

Kun järjestelmä on asennettu, tarkastettu ja mitattu, toimitetaan verkkoyhtiölle ilmoitus järjestelmän asennuksesta mittauspöytäkirjoineen. Järjestelmän saa laittaa päälle vasta kun saat siihen luvan.

Milloin kannattaa tilata ammattilainen?

Aurinkopaneelien asentaminen on monimutkaista ja aikaa vievää tehtävä. Suurin osa haluaakin asentaa järjestelmän siihen erikoistuneelta yritykseltä avaimet käteen periaatteella. Aurinkoalan ammattilaiselta työstä saat myös kotitalousvähennyksen. Vähennys on 40% työn osuudesta. Ammattilaisen toimesta myös pitkät takuut säilyvät. Tämän kaiken voi saada vain 1 puhelin soitolla

Aurinkopaneelien asennus Aurinkomaailmasta

Aurinkomaailmalla on luotettava asentajien verkosto ympäri Suomen, omien asentajien lisäksi. Tilaa aurinkopaneelit jo tänään. Voit saada tämän kaiken yhdellä puhelin soitolla tai täyttämällä alla olevan tarjouspyynnön