Yritys aurinkomaailma.fi

Aurinkomaailma.fi juuret juontavat vuoteen 2013. Aluksi yritys Pohjoisen Sähkö ja Kiinteistö Oy (Y: 2551307-2) tarjosi monipuolisia sähköasennuksia erilaisiin kohteisiin, mutta pian siirryttiin erityisesti remonttikohteiden sähköasennuksiin. Vuoden 2021 aikana päätimme keskittää voimavaramme aurinkoenergialle ja tästä syntyi aurinkomaailma.fi.

Aurinkomaailma on virtaviivaistanut aurinkopaneelien tilaus-, suunnittelu- ja asennusprosessin nopeaksi ja yksinkertaiseksi. Näin ollen voimme tarjota edullisempaan hintaan aurinkoenergiaa. Suurten ja tunnettujen suomalaisten maahantuojien kanssa yhteystyössä käytämme ainoastaan parhaita alan komponentteja ja asennusratkaisuja, joten sinun aurinkosähköjärjestelmäsi ovat luotettavissa käsissämme. Asennamme 70-150 aurinkopaneelijärjestelmää kuukaudessa.

Tavoitteemme on tarjota asiakkaille laadukkaita aurinkoenergialähteitä läpinäkyvästi kilpailukykyiseen hintaan ja mahdollisimman helposti. Haluamme olla johtavia toimijoita alalla ja jatkuvasti kehittää palveluitamme vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Yrityksen visiona on luoda maailma, jossa kaikilla on mahdollisuus hyödyntää puhtaan aurinkoenergian hyötyjä. Missionamme on tarjota helppo ja nopea tapa siirtyä aurinkoenergiaan, jotta asiakkaamme voivat säästää sekä rahaa että ympäristöä.

Aurinkomaailmalla on satoja tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat valinneet meidät aurinkoenergian tarjoajana. He ovat arvostaneet meidän yksinkertaista tilausprosessia, nopeaa asennusta ja laadukkaita komponentteja. Esimerkiksi asiakas Jarkko, sanoo: ”Kaikki toimi loistavasti. Juuri niin helppoa kuin paneelien ostamisen pitäisi ollakin. Hinta selvästi esillä.” Parhaiten asiakastyytyväisyyttämme kuvaavat saamamme arvostelut.

Yhteistyössä

 

Tutustu myös näihin paneelipaketteihin:


		

Kysyttävää?
Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä