Aurinkopaneeli laskuri – Paljonko olisi takaisinmaksuaika?

Aurinkopaneeli laskuri

Aurinkopaneeli laskuri

Tervetuloa aurinkopaneeli laskuriin! Ennen kuin aloitamme, anna meidän auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan aurinkosähköjärjestelmän. Ymmärrämme, että tämä saattaa tuntua monimutkaiselta, mutta älä huoli – teemme sen ymmärrettäväksi!

Aurinkosähköjärjestelmän oikean koon valitseminen on tärkeää. Yleensä järjestelmän koko on noin 30-50% vuotuisesta sähkönkulutuksestasi (kyllä, mitataan kilowattitunteina eli kWh). Jos sinulla on esimerkiksi sähköauto tai poreamme, nämä voivat vaikuttaa siihen, kuinka suuri järjestelmä tarvitset.

Mutta älä huoli, meillä on täällä helppokäyttöinen laskuri, joka auttaa sinua. Syötä vain sähkönkulutuksesi ja valitse, kuinka suuren osuuden haluat aurinkosähköjärjestelmän kattavan vuotuisesta sähkönkulutuksestasi. Laskuri antaa sinulle sitten tarvittavan aurinkopaneelien tehotason järjestelmääsi varten.

Haluamme tehdä aurinkopaneelien valitsemisesta hauskaa ja helppoa. Joten, anna meidän auttaa sinua askel askeleelta ja tee ympäristöystävällinen valinta samalla kun säästät energiaa ja rahaa. Aloita laskuri ja näe, miten aurinkovoima voi muuttaa elämääsi!”

Two columns
Vertical
Horizontal

Järjestelmän koko

Järjestelmän koko

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Kun olet valitsemassa oikean kokoista aurinkopaneelijärjestelmää, haluamme tehdä seuraavan vaiheen sinulle helpoksi. Meillä on käytössä aurinkopaneelien tuottolaskuri, joka auttaa sinua arvioimaan aurinkopaneelien tuottoa.

Kaupassamme näet aurinkopaneelien hinnat selkeästi esillä. Voit syöttää valitsemasi aurinkopaneelien hinnan tuottolaskuriin, joka auttaa sinua arvioimaan niiden tuottoa. Näin voit selvittää, kuinka hyvin aurinkopaneelit voivat tuottaa sähköä.

Ainoa asia, mitä tarvitset aurinkopaneelien tuottolaskurin käyttöön, on tietää sähkön hinta ja sähkön siirtohinta. Voit löytää nämä tiedot sähkölaskustasi tai ottamalla yhteyttä sähköntoimittajaasi. Syötä nämä tiedot laskuriin, ja saat selkeän käsityksen siitä, kuinka hyvin aurinkopaneelit voivat auttaa sinua säästämään energiaa ja rahaa.

Olemme täällä auttamassa sinua jokaisessa vaiheessa matkallasi kohti kestävämpää energiaratkaisua. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme valmiita auttamaan sinua tekemään parhaan päätöksen aurinkopaneelien suhteen. Aloita aurinkopaneelien valinta ja laske niiden tuotto jo tänään

Laskuriin on syötetty keskimääräiset arvot Suomessa. Aurinkosäteilyn määrän voit tarkistaa motivan sivuilta

Aurinkopaneeli tuottolaskuri

Two columns
Vertical
Horizontal

Tuottolaskuri

Yhteensä

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

Muista vähentää myös kotitalousvähennyksen osuus järjestelmän hinnasta. Saat sen nopeasti pyytämällä tarjouksen joko puhelimitse tai lomakkeella nettisivujemme kautta.

Paljonko paneeleja omakotitaloon?

Aurinkopaneelin mitat teholtaan 405W-430W on asennusvaroineen 1.15 m x 1.75 m. Yksi paneeli on siis kooltaan noin 2m2. Näitä asennetaan yleensä omakotitaloon 12-30 kpl. Näin ollen kattopinta-alaa tarvitaan 24-60 neliömetriä. Paneelien ei tarvitse olla yhtenäisissä ryhmissä vaan ne voidaan jakaa esimerkiksi 2 lappeelle.

Muuta kotisi aurinkoenergiaan

Aurinkomaailma tarjoaa lyömättömiä tarjouksia aurinkopaneeleista ja asennuksista!

Saat ilmaisen konsultoinnin ja tarjouksen tänään! Tutustu messukampanjaan
Pyydä tarjous