Aurinkosähköjärjestelmä helposti Aurinkomaailmasta

Aurinkosähköjärjestelmä

Open this in UX Builder to add and edit content

Aurinkosähköjärjestelmä Aurinkomaailmasta helposti

Hankintaprosessi Aurinkomaailman aurinkosähköjärjestelmälle on yksinkertaistettu ja vaivaton, sillä autamme sinua kaikissa vaiheissa. Alkuvaiheessa tarvitsemme vain arvion vuotuisesta sähkönkulutuksestasi ja muutaman muun yksityiskohdan. Tässä on lyhyt yhteenveto hankintaprosessin vaiheista:

1. Kohteen arviointi

Ensin selvitetään, mikä aurinkosähköjärjestelmä sopii parhaiten sähköntarpeisiisi. Jätä yhteystietosi meille, ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä arvioidakseen aurinkosähkön hyödyntämismahdollisuudet kohteessasi. Jos suunnittelet uusien, paljon sähköä kuluttavien laitteiden hankintaa lähitulevaisuudessa, otamme myös nämä huomioon selvityksessä. Saatuamme tarvittavat tiedot laskemme tarjouksen sopivasta järjestelmästä. Voit myös liittää kuvia asennuskohteesta hakemuksen yhteydessä.

2. Tarjous

Arvioinnin perusteella laadimme sinulle tarjouksen, joka kattaa avaimet käteen -asennuksen kohteeseesi sopivalle aurinkosähköjärjestelmälle. Tarjouksessa eritellään kaikki asennettavat komponentit, mahdolliset äly- ja ohjauspalvelut sekä työn osuus, josta voit hakea kotitalousvähennystä. Autamme sinua myös kotitalousvähennyksen hakemisessa. Tarjouksen hinta sisältää kaikki kohteessa tehtävät työt ja muutokset. Huomioimme, että kohteen arviointi ja tarjous eivät sido sinua tilauksen tekemiseen.

3. Aurinkosähköjärjestelmä mitoitus

Mitoituksessa selvitetään kaikki asennuksen kannalta olennaiset asiat, kuten paneelien sijoittelu katolle, sähkökeskuksen sijainti sekä kaapelien reitit. Huomioimme myös toiveesi asennuksen suhteen mitoituksen yhteydessä, mikä saattaa edellyttää paikan päällä tapahtuvaa käyntiä. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, laitamme kohteesi ensimmäiselle vapaalle asennuspäivälle. Tämän päivän muuttaminen myöhemmin on myös mahdollista teidän toiveestanne.

4. Asennus ja käyttöönotto

Sertifioidut asentajamme tekevät asennuksen kartoituksessa sovitun suunnitelman mukaisesti. Tavallisen asuintalon harjakattoasennus tapahtuu yleensä päivässä. Sinun ei tarvitse olla itse paikalla asennuksen aikana. Huolehdithan kuitenkin asentajillemme pääsyn kaikkiin tarvittaviin paikkoihin. Kun järjestelmä on asennettu, asentajamme pitää sinulle vielä käyttökoulutuksen, jossa käydään läpi turvallisuuteen liittyvät asiat ja mahdollisten lisäpalveluiden käyttö. Asennetusta järjestelmästä lähetetään tarvittavat tiedot verkkoyhtiölle yleensä jo seuraavana arkipäivänä. Saat ilmoituksen, kun voit kytkeä järjestelmän tuottamaan sähköä. Sähköntuotantoa voit alkaa seurata heti käyttöönoton jälkeen.

5. Aurinkosähköjärjestelmä käytössä

Kun järjestelmä on käytössä, voit itse seurata sen reaaliaikaista sähköntuotantoa. Jo muutaman aurinkoisen päivän jälkeen pystyt näkemään, kuinka paljon voimalasi on tuottanut sähköä mihinkin kellonaikaan ja voit suunnitella sähkönkulutustasi tietojen perusteella. Aurinkovoimala on paikallaan ainakin seuraavat 30 vuotta. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua voimalan hyödyntämiseen tai sen käyttöön liittyvissä kysymyksissä koko järjestelmän elinkaaren ajan. Haluamme tarjota teille parasta mahdollista palvelua ja tehdä aurinkosähköjärjestelmän hankinnasta ja käytöstä helppoa ja vaivatonta.

Aloita laskemalla sinulle sopiva järjestelmä alla olevalla laskurilla(tulossa)

Aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon

Aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon hankitaan yleensä korvaamaan mahdollisimman suuri osa ostettavasta sähköstä omalla tuotannolla. Ympäristöarvojen lisäksi tavoitteena [...]

Millainen on paras aurinkopaneeli?

Etsitkö parasta aurinkopaneelia kotiisi tai kiinteistöösi? Koska vaihtoehtoja on paljon, päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. [...]

Aurinkopaneelit – Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Jotta saat selville miten aurinkopaneelit toimivat, pitää ymmärtää miten ne on valmistettu. Useimmat paneeli valmistajat [...]