5 syytä miksi aurinkopaneelit ovat paras ratkaisu

Aurinkopaneelit katolla

Aurinkopaneelit ovat loistava tapa säästää sähkökustannuksissa ja tehdä kodistasi energiatehokkaampi. Aurinkopaneelit tarjoavat puhtaan, uusiutuvan energialähteen ilman päästöjä, vaativat vain vähän tai ei ollenkaan huoltoa ja tarjoavat luotettavaa sähköä noin 8 kuukautta vuodessa. Tässä 5 syytä, miksi sinun kannattaa harkita aurinkopaneeliin sijoittamista kotiisi.

1. Luotettava ja tutkittu tekniikka

Aurinkopaneelit on valmistettu käyttäen hyväksi kestävää teknologiaa. Aurinkokennot ovat uskomattoman luotettavia, sillä niissä ei ole yhtään liikkuvaa osaa sekä niitä on käytetty jo vuosikymmeniä. Tekniikka on kehitetty jo 1950-luvulla. Sitä on testattu ja jalostettu, jotta voit luottaa siihen, että se tarjoaa sinulle luotettavaa sähköä. Aurinkomaailmasta saa jopa 30 vuoden takuulla olevia paneeleita.

2. Pienentää sähkölaskuja

Asentamalla aurinkopaneelit voit pienentää sähkölaskuasi merkittävästi. Aurinkoenergia on ilmaista, joten ainoa siihen liittyvä kustannus on alkuasennus. Aurinkoenergialla voit tuottaa riittävästi sähköä kotitaloutesi tarpeisiin, joten sinun ei tarvitse luottaa perinteisiin sähköntuottajiin, ja näin säästät rahaa. Hyvin tuottavina kuukausina ylijäämäsähkö myydään sähköyhtiölle, jolloin sinun sähkölaskusi pienenee, tai sitä ei tule lainkaan. Lisäksi aurinkoenergia on puhdas ja uusiutuva energianlähde, joten se ei vaikuta ilmaston lämpenemiseen tai muihin ympäristöongelmiin.

Missä ajassa aurinkopaneelit maksaa itsensä takaisin?

Laskurin avulla voit selvittää, miten paljon aurinkopaneelit tuottaisivat sinun katollasi. Aurinkosäteilyn määrä on laskurissa keskiarvona. Maksamasi sähkön hinnan voit tarkistaa sähkölaskustasi. Muista huomioida myös kotitalousvähennys. Esimerkissä Aurinkomaailmasta ostettu 6kW aurinkopaneelijärjestelmä asennettuna ja kotitalousvähennys huomioituna. Lis

Growatt invertteri

NYT ERIKOISERÄ PANEELEITA JOPA 1000 € KEVÄTALESSA!

Tarjous voimassa 31.3.2023 asti

Katso tuotteet
Two columns
Vertical
Horizontal

Tuottolaskuri 6

Yhteensä

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}
Pyydä tarjous
aurinkomaailma asentaja01 1

3. Kotitalousvähennys ja ARA:n energia-avustus

Aurinkosähköjärjestelmän asennuksesta voi saada kotitalousvähennystä kun se tilataan Aurinkomaailmasta. Verohelpotusta saa 40% työn osuudesta.

ARA:n energia-avustusta voi saada aurinkoenergian hyödyntämiseen käytettäviin laitteistoihin, kuten aurinkopaneeleihin ja tarvittaviin kaapelointeihin. Verhohelpotusta tai ARA tukea ei kannata jättää käyttämättä, sillä se vaikuttaa huomattavasti aurinkopaneelijärjestelmän takaisinmaksuaikaan. Maatiloilla puolestaan on mahdollisuus hakea aurinkosähköinvestoinnilleen ELY-keskukselta investointitukea, jonka suuruus voi olla enimmillään 40% verottomasta hinnasta.

4. Askel kohti omavaraisuutta

Aurinkopaneelit tarjoavat taloudellisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon sähköntuotantoon. Ne hyödyntävät tehokkaasti auringonvaloa tuottaen puhdasta ja uusiutuvaa sähköenergiaa. Aurinkopaneelien kestävyys ja luotettavuus ovat olleet tunnettuja jo vuosikymmeniä. Aurinkopaneelijärjestelmään saa myös liitettyä akun myöhemmin. Tämä kannattaa ottaa huomioon tilattaessa järjestelmää.

5. Tilaamisen helppous

Aurinkomaailman valikoimissa on useita eri kokoisia paketteja. Näet suoraan mitä aurinkopaneelit maksaa. Voit tilata meiltä soittamalla, sähköpostitse tai ostamalla suoraan verkkokaupasta. Toimitamme sinulle avaimet käteen järjestelmän, joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin sähkönmyyntisopimus sähköyhtiölle. Siirry kauppaan klikkaamalla kauppaan. Alla muutamia vaihtoehtoja, joihin voit tutustua klikkaamalla tuotetta.

8790,00  (sis. ALV 24%)
9190,00  (sis. ALV 24%)

Onko sinulla kysyttävää aurinkopaneeleiden toiminnasta?

Aurinkoenergianeuvojamme ovat täällä auttamassa sinua!

Soita 0103915832

Tai jätä yhteydenottopyyntö:

4 tekijää, jotka vaikuttavat aurinkosähkön tuotantoon

Aurinkopaneelien tilaajan tulee ottaa huomioon neljä päätekijää aurinkoenergiajärjestelmän asennuksen aikana ja sen jälkeen:

1. Varjostus. Varjossa olevat aurinkopaneelit eivät tuota yhtä paljon energiaa, kuin suorassa auringon paisteessa olevat paneelit. Jos katollesi ei paista aurinko esimerkiksi puiden takia, aurinkopaneelit eivät ole paras valinta.

2. Kausi. Kuten sää, auringon valo vaihtelee päivittäin ja kuukausittain. Pilvinen talvipäivä ei tuota yhtä hyvin kuin, kesäinen pilvipäivä. Tärkeää on keskittyä ympärivuotiseen kuvaan. Esimerkiksi lumi saattaa heijastaa valoa ja parantaa paneeleiden suorituskykyä.

3. Kallistus. Toisin kuin flipperi, aurinkopaneelit hyötyvät hyvästä kulmasta katolla. Katteiden ilmansuunta ja kaltevuus vaikuttavat merkittävästi siihen, kuinka paljon aurinkopaneelit tuottavat. Ihannetapauksessa aurinkopaneelit ovat 30-45 asteen kulmassa aurinkoon nähden.

4. Suuntima. Aurinkopaneeleiden ilmansuunta. Keskipäivän auringonvalo tulee etelästä, jolloin eteläinen lape on tuotteliain paikka paneeleille. Tuotantoon sopimaton lape voi vähentää aurinkovoimalan tuotantoa jopa 35%.

Paljonko 1 aurinkopaneeli tuottaa sähköä?

Aurinkomaailmassa aurinkopaneelien tehot vaihtelevat 395w-420w. Järjestelmän teho ilmoitetaan piikkikilowatteina. Pienin järjestelmä mitä myymme on 8 paneelia eli tehoksi saadaan 420kWpx8=3.36 kWp. Tällä tuottaisi Etelä-Suomessa 3000-2600kWh ja Pohjois-Suomessa 2800-2350 kWh.

Paljonko aurinkopaneelit tuottaa talvella ?

Talven osuus tuotosta on noin 10% arvioiden mukaan. Muuten tuotot jakautuu karkeasti kevättalvi ja syksy 20-30% ja suurin osa tuotannosta 60-70% tapahtuu maaliskuun ja syyskuun välisenä aikana.